Ene 27

Concloem la visita a Chiloé amb la visita a Achao on mengem Paila de Marisco (entre una sarsuela i una sopa de peix). Un poble tranquil•líssim. De fet en tots els pobles d'aquesta illa tinc la sensació d'estar dins un reportatge de Thalassa i la veu del seu narrador em ressona dins el cap al veure les cases de colors, els bots a la platja, o la marea que modifica el paisatge a cada hora que passa.Provem uns postres típics, el Mote con hueso. És blat bullit nedant en almívar, amb un préssec en almívar enter dins el mateix got. No mat, però és bo.
El dia següent aixequem campament i anem cap a Ancud al nord de l'illa per veure si podem visitar les pingüneres, però al final la cosa és més complicada del que semblava i passem la tarda visitant la ciutat, amb molta activitat i gent al carrer.
El càmping, això si, amb unes vistes magnífiques sobre el mar... La nostra visita a les illes de Chiloé s’acaba i anem plegant veles rumb a Valdivia.

Sin comentarios(optional field)
(optional field)
Contesta a la pregunta següent per comprovar que no sou una màquina / Answer the question to check you are not a robot
¿Recordar información personal?
Letra pequeña: Todas las etiquetas html excepto <b> e <i> serán eliminadas de su comentario. Puede introducir enlaces simplemente escribiendo la url o direcciones de e-mail.