Iguazu: no es pot explicar

14 hores d’autobus des de San José, Entrerrios, a Puerto Iguazú, Misiones. Tot i ser autocars molt còmodes les últimes dues hores varen sobrar. Un cop allà busquem lloc per dormir i el dia següent cap a les Catarates (a 20 km de Puerto Iguazú).

L’entrada sembla Port Aventura (botigues, trenet,…) però quan vas entran a la selva i comences a veure animalots, la sensació canvia. Comencem per la part de la Garganta del Diablo i la veritat és que per moltes fotografies que vegis, no es pot explicar. N’hem penjat unes quantes (es veuen tortugues, peixos, llangardaixos, papallones monos, coatís…) i estem preparant un video, però no fara justícia a la realitat. Molta gent i un dia preciós que ens va enfosquint la pell.

A la tarda, altra vegada a Puerto Iguazú, anem a vere l’encreuament dels rius, al punt conegut com 3 fronteres, on conflueixen Paraguay, Brasil i Argentina. És com la taula dels 3 bisbes, però en gros.

A vespre, per celebrar que faig 33 anys (moltes gràcies per les felicitacions i mostres d’afecte), hem anat a fer una parrillada, com a cosa excepcional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *