Arribem a l’Illa Sud

Arribem aviat al Ferry i després del check-in carreguem el cotxe i 3 hores i mitja de trajecte cap a Picton. El mar está calmat i fa un bon dia i un aire fresquet. En el meu intent (Esteve) de simular la famosa escena de Titanic, aconsegueixo captar uns dofins creuant la trajectòria del vaixell.
Els paisatges espectaculars… Caletes, aigua turquesa… Sembla ben bé la Costa Brava! Si no fos per l’aire fresquet….

Arribada a port sense complicacions i baixem a terra. Cada cop més acostumats a conduir per l’altra banda, però m’haurieu de veure la cara de gilipolles quan per fer maniobra o el que sigui, pujo sol al cotxe. Ningú m’avisa que estic al cantó equivocat, i quan vaig a agafar el volant m’adono de l’error. Miro que ningú m’hagi vist i baixo descollonant-me de riure per anar a seure a l’altra banda.
Anècdota a Banda, i un cop situats a l’Illa sud, anem a la zona de Blenheim per visitar algun celler. La zona està especialitzada en vins blancs, i acabem al celler Saint-Clair. No sé si teníem set, els vins eren bons, o ja ens ho bebem tot, però sortim molt satisfets camí de Nelson on ens espera un Couchsurfing. I perquè? Doncs pq a les nits far fresqueta pels sacs que portem… I hem deixat la opció tenda per si hi ha alguna emergència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *