Temps Indòmit

L’estada a posadas va ser tranquil·la d’entrada. Un volta pel poble, per la riba del riu, i finalment no varem anar a Paraguay, doncs el pont de 2km no es pot creuar caminant.

Al vespre aprofitem per mirar La pel·lícula “La Misión” per entendre millor el paper dels jesuïtes a les Reducciones. Molt Recomanable. (clica aquí per intentar baixar-la)
Al matí, cuinem el dinar i fem les maletes. Cada cop bufa més vent i arriba el nostre couch, en Pato (una abraçada) que tenia classe de 7 a 9 del matí, just quan comença a desenvolupar-se una tempesta espectacular. El vent no para de bufar, i les obertures exteriors (una galeria envidriada en un balcó) no paren de moure’s.

Al fons, del Sud, venen uns núvols amenaçants, sobre una catifa vermella de pols. S’acosta a molta velocitat i hem de trabar i aguantar les finestres perquè no s’obrin. Si se n’emporta una, a aquesta altura (un 11è pis), s’endú la resta de vidriera i papers de tot l’apartament.
Finalment, al cap de 20 minuts es calma una mica el vent, i vestits com per anar a la neu marxem cap a l’estació per agafar un bus cap a Resistència. Camí de la terminal, ens enterem que a una escola se li ha endut el teulat i veiem diversos arbres caiguts al mig dels carrers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *