Puerto Natales

Arribem a Puerto Natales i ens espera el couch. És la seva primera experiència en aquesta xarxa i tot són preguntes. Anem a casa seva i ens acomodem.
El poble està a nivell del mar però envoltat d’unes muntanyes espectaculars. El paisatge et deixa bocabadat… això si: fa vent.
Anem junts a fer una volta pel poble i ens presenta la Míriam, una joiera artesana molt simpàtica que ja vol organitzar “algo” pel vespre. Després anem a la botiga on treballa i ens presenta la seva companya (que és també la seva jefa).
Total… que el primer vespre ja ens ajuntem a casa la Míriam a fer uns vinets i un pica pica i acabem fent un toc en un pub. Allà entra un individu tot estrany, alt i tret del senyor dels anells. La Míriam ens explica que es diu Marcel i que és un austríac que està viatjant vestit així i amb un mocador de farcell, seguint una tradició austriaca… si més no, curiós.
Al dia següent, voltem botigues buscant botes de muntanya i acabem preparem nosaltres un sopar de truita de patates a casa d’en Pablo (el couch) on decidim anar el dia següent a veure la cova del Milodon (un animal extingit, similar a un ós mandrós (o perezoso).
El dia acaba amb un sopar que fa l’austríac a casa la Miriam, amb filet de porc, costelles de proc, pollastre… i vi…. anem a dormir ja de clar… i pensant en com començar el trekking del Paine…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *