El Nadal al Bolsón

Deixem la família de Futaleufú amb una mica de recança i agafem un bus cap a Esquel i el Bolsón. Els típics tràmits a la frontera i a la tarda arribem al Bolsón. Anem cap a casa l’Alexia i família i comença a ploure. La gent ens diu que fa 15 dies de mal temps i avui no serà una excepció….
De fet ja és estiu i jo m’esperava un Nadal amb xancletes i pantalons curts, però tot el trajecte des d’Ushuaia fins aquí ha sigut fred i a estones plujós, de manera que no he tingut la sensació d’estar ja a l’estiu, sinó més aviat una tardor-hivern, com si estiguéssim a l’hemisferi nord.
Allà coneixem en “Nano”, tot un artista i els seus fills que ens convida a la casa d’un amic que està cuidant mentre l’amic és a Buenos Aires… de manera que en un parell de dies ja estem acomodats i com si estiguéssim a casa nostra. I què fem? començar a organitzar festes i asados:

Nochebuena: “Capón a la cruz” (mig xai de 18 quilos, a l’ast)
Nadal: Xai que va sobrar i patates al forn
Sant Esteve: Pollastre al cava amb préssec i pinya en almívar per dinar i un pollastre asado a la nit….
Aniversari de l’Alexia: Pollastres a l’ast i amanides (pícnic)
Nochevieja: ??????

Tot això animat amb vi, cervesa, Fernet amb Cola i abundants factures (pastes dolces) O sigui que avui una mica de descans, bon dia, tranquil·litat i menjar fruita i beure aigua…. una mica de bondat
Per altra banda, en Marius (el suiss-aleman) que ja era com de la família ens abandona. El dia 26 al matí agafa un bus cap a Mendoza, per anar després cap a Santiago de Chile i La Paz (Bolívia) on ha de ser el dia 31. Petons i abraçades comiats i al bus….
En definitiva, un Nadal diferent.
Aprofitem per desitjar unes bones festes a tots els amics i seguidors del blog i de les nostres aventures…

Moltes gràcies!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *