Arribem a la capital Tiranë

Després d’un dia de fet el llangardaix 🦎 a la platja i poca cosa més, ens acomiadem d’en Xhefri i família, i sortim aviat perquè ens queda un día de ruta.

La idea inicial de tornar el cotxe a Tiranë va quedar aparcada després dels problema el día del lloguer. Per tant hem de fer via cap a Shkdër. Decidim, però, passar a l’hotel de la capital a deixar les maletes, així la tornada amb bus serà més fàcil. En 5 hores hem fet 270 quilòmetres sense massa problems i sortim de la capital cap al nord i el trànsit s’intensifica. Triguem més d’una hora a creuar el poble de Lehze i patim per si arribarem av agafar el bus que ens torni a la capital, ja que l’últim que surt és a les 5 de la tarda. O sigui 4 hores per 100 quilòmetres. De fet, en Dritan ens ha comentat que només avui a Durrës havien arribat 10000 persones amb els respectius cotxes (3 persones aproximadament per cotxe, uns 3500?)

Finalment acordem que ens recolliran el cotxe a la parada del bus i així ens estalviem 20 minuts i arribem justos per pujar i marxar!

Les primeres impressions de Tiranë, al matí en cotxe i a la tarda en bus, són d’una ciutat jove i camí de modernitzar-se. Amb moltes obres públiques i privades i molt de jovent. Semblaria la Barcelona d’obres preolímpica.

Veiem demà amb més calma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *