A la carretera

Sortim aviat de casa i Norberto i família ens acompanyen fins a la YPF de la ruta 3. Són les 7 del matí, plou i fa vent fred. Ens posem a preguntar a conductors, però no hi ha sort. Al cap d’una estona posem el peu a la ruta i fem autoestop. La cosa no pinta molt bé. Finalment, cap a les 10, un camioner ens pregunta on anem. Li diem que a Puerto Madryn i ens diu que ell va més al sud, però que ens pot portar… i doncs cap a dalt del camió. Són 700 km, com de Girona a Madrid, en un sol dia i en autoestop.
El viatge és monòton en quant a paisatge, rectes de més de 50 quilòmetres, amb un paisatge estepari. L’únic que passa entre un quilòmetre i un altre és l’indicador numèric…
Ens parem varies vegades, doncs el camioner circula amb un company, amb qui anem parlant per radio. Parem a estirar les cames, preparem mates dalt del camió (amb el fogonet de càmping) i finalment parem a sopar una mega Milanesa a les 11 de la nit. Ens passem el que queda de recorregut, explicant “chistes de gallegos” per l’emissora amb el company. Finalment posem peu a terra a Puerto Madryn a les 2 de la nit. Un hostel i a dormir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *